نقش گلیسیرین در زیبایی

نقش گلیسیرین در زیبایی

نقش گلیسیرین در زیبایی

یکی از ترکیبات مهم و ضروری اکثر محصولات آرایشی و بهداشتی، گلیسیرین است. این ماده ارزشمند که هم به صورت طبیعی و هم مصنوعی استخراج و استفاده می شود، دارای خواص و ویژگی های بسیاری است. در این مقاله از سلسله مقاله های آیمادورا ما می خواهیم به نقش گلیسیرین در زیبایی در محصولات آرایشی و البته بهداشتی بپردازیم. به نظر شما این ترکیب چه خواصی برای پوست ما دارد؟ آیا استفاده از آن برای سلامت و جوانی پوست ضروری است؟

گلیسیرین چیست؟

در قدم اول بهتر است تا با این ترکیب بیشتر آشنا شویم.

گلیسیرین یک الکل سه عامله است که شیرین، شفاف، بی ‌رنگ، بی ‌بو و چسبناک است. این ترکیب همچنین پایداری بالایی داشته و می توان آن را به طور طبیعی و یا مصنوعی استخراج کرد. جالب است بدانید که گلیسیرین را هم می توان از منبع حیوانی و هم گیاهی بدست آورد. نارگیل، زیتون و هسته خرما نمونه هایی از منابع گیاهی استخراج گلیسیرین هستند.

این ماده کاربرد های زیادی در صنعت های گوناگون دارد که یکی از این صنایع، صنعت آرایشی و بهداشتی است. جالب است بدانید که از سالیان سال گلیسیرین مورد استفاده بیشتر افراد قرار گرفته است و روز به روز دامنه استفاده از آن وسیع تر می شود. اما چه ویژگی هایی باعث شده تا این ماده طبیعی مورد توجه قرار گیرد؟

7 اثر فوق العاده گلیسیرین برای پوست

شاید اولین ویژگی ای که پس از شنیدن نام گلیسیرین به یاد آن بیفتید، خاصیت نرم کنندگی فوق العاده آن است. اما به نظر شما تنها همین خاصیت باعث شده است تا به این اندازه محبوب شود؟ در ادامه می خواهیم 7 ویژگی مهم این ترکیب را باهم بررسی کرده و ببینیم که نقش گلیسیرین در زیبایی در محصولات آرایشی و بهداشتی چیست؟

خاصیت ضد پیری

 یکی از دلایلی که از گلیسیرین در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می کنند، خاصیت ضد چروک و رطوبت رسانی بالایی است که دارد. به طوری که می تواند رطوبت را در بافت های پوست به دام انداخته و مانع از از دست رفتن آن شود. این ویژگی باعث می شود تا پوست شما شاداب و سرحال باقی مانده و دچار پیری زودرس نشود. علاوه بر آن، باعث می شود تا سلول های جوان به سطح پوست آمده و سد دفاعی پوست قوی تر شود.

ضد جوش و آکنه

گاهی دیده می شود که افراد با اینکه از محصولات مناسب پوست های چرب و جوشدار استفاده کرده اند، باز هم دچار جوش می شوند. گلیسیرین با خاصیت ضد جوش خود باعث می شود تا التهاب پوست از بین رفته و پوست دچار جوش نشود. علاوه بر آن، ماهیت گلیسیرین چرب نبوده و به همین دلیل باعث بسته شدن منافذ پوست نمی شود. به همین دلیل است که نقش گلیسیرین در زیبایی بسیار مهم و موثر است.

خاصیت لایه برداری

لایه برداری خوب را نیز می توان به عنوان نقش گلیسیرین در زیبایی در نظر گرفت.نکته ای که حتما در انتخاب یک محصول پاک کننده و یا لایه بردار مخصوصا برای افراد دارای پوست حساس، باید به آن توجه شود، ملایم بودن آن ها است. گلیسیرین به عنوان یک لایه بردار ملایم، هیچ آسیبی به پوست شما وارد نمی کند. در نتیجه پوست تحریک نشده و دچار سوزش و یا خارش های ناشی از عوامل شیمیایی قوی نمی شود.

خاصیت آبرسانی بالا

یکی از مهم ترین اثر های نقش گلیسیرین در زیبایی، آبرسانی بالای آن است. افراد دارای پوست خشک، می توانند با استفاده از محصولات آبرسان دارای گلیسیرین، حسابی به شادابی و طراوت پوست خود کمک کنند. جالب است بدانید که گلیسیرین با تقویت عملکرد پوست، از بروز بیماری های مختلف مانند اگزما یا پسوریازیس جلوگیری کرده و باعث بالا رفتن سطح سلامت پوست می شود.

مرطوب کننده طبیعی پوست و مو

یکی از مشکلاتی که همه ما در دورانی دچار آن شده ایم، پوسته پوسته شدن کف سر است. گلیسیرین با تامین رطوبت پوست سر به طور طبیعی، مانع از ایجاد شوره سر می شود. همچنین در محصولات مراقبتی پوست، به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی باعث می شود تا پوست شما همیشه نرم و لطیف باشد.

درخشان کننده مو

اول از همه باید گفت که گلیسیرین به دلیل طبیعی بودن، هیچ عوارض جانبی برای پوست و موی شما ندارد. این ترکیب با تامین رطوبت و آبرسانی به کف سر شما، باعث می شود تا وضعیت سلامت و زیبایی مو های شما افزایش یافته و تار های مو درخشان و محکم شوند.

بالا بردن سطح ایمنی پوست

گلیسیرین، مانع از بهم خوردن PH پوست می شود. این ویژگی باعث می شود تا از رشد میکروب ها در پوست و پوست کف سر جلوگیری شود. همچنین حفظ PH به رشد بیشتر مو ها هم کمک فراوانی می کند.

علاوه بر موارد گفته شده، خواصی ازجمله موارد زیر باعث شده است تا نقش گلیسیرین در زیبایی در محصولات آرایشی و بهداشتی روز به روز بیشتر شود:

  • رفع سلول های مرده
  • رفع مو خوره
  • افزایش رشد مو
  • رفع خارش سر
گلیسیرین

سوالات متدوال کابران

آیا گلیسیرین باعث تیره شدن پوست می شود؟

استفاده بیش از اندازه از گلیسیرین به طور مستقیم و خالص می تواند باعث تیره شدن پوست شود. به همین دلیل بهتر است از محصولاتی استفاده کنید که دارای گلیسیرین است.

چطور از گلیسیرین برای مو استفاده کنیم؟

بعضی از افراد از گلیسیرین به طور مستقیم و یا به شکل روغن استفاده می کنند. اما این نوع استفاده در کنار سختی بالایی که دارد، باعث چرب شدن مو می شود و حتما باید بعد از آن مو ها را شست. بهتر است از شامپو ها و ماسک های دارای گلیسیرین استفاده کنید. این نوع محصولات در کنار خواص بالایی که دارند، مصرف بسیار آسانی دارند.

نقش گلیسیرین در زیبایی در محصولات آرایشی و بهداشتی چیست؟

بسته به نوع محصول و کاربردی که دارد، ممکن است نقش آن متفاوت باشد. همانطور که در متن به طور مفصل به آن پرداخته شد، ممکن است نقش ضد مو خوره، آبرسان، مرطوب کننده و … داشته باشد.

کلام آخر

در این مقاله نقش گلیسیرین در زیبایی در محصولات آرایشی و بهداشتی را بررسی کردیم. نقشی که بسته به نوع محصول، می تواند باعث بروز ویژگی های فوق العاده ای در پوست و مو شود. علاوه بر آن، با ماهیت گلیسیرین آشنا شدیم. این ترکیب فوق العاده به طور طبیعی، چه از منبع گیاهی و چه از منبع حیوانی، در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد که این موضوع باعث شده است تا هیچ عوارض جانبی ای برای پوست و مو نداشته باشد. گلیسیرین برای پوست شما یک عامل جوان کننده است!

5/5 - (1 امتیاز)
ارسال رایگان