آلانتوئین چیست و با چه هدفی در محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد؟

آلانتوئین چیست و با چه هدفی در محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد؟

آلانتوئین چیست و با چه هدفی در محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد؟

در این مقاله از آیمادورا می خواهیم به بررسی یکی از مهم ترین اجزا محصولات آرایشی و بهداشتی بپردازیم. آلانتوئین از مهم ترین موادی است که تولید کننده های محصولات آرایشی بهداشتی از آن استفاده می کنند. اما این ترکیب مهم چیست؟ به نظر شما نقش آلانتوئین در محصولاتی که ما روزانه از آن ها استفاده می کنیم چه بوده و چه کاربردی دارد؟

شاید در نگاه اول تصور کنید که آلنتوئین ترکیبی شیمیایی است. اما جالب است بدانید که این ماده عصاره گیاه کامفری بوده و کاملا گیاهی و طبیعی است. این گیاه بومی آسیا و اروپا است. البته که آلانتوئین در گیاهانی همچون چغندرقند، آلوئه ورا، بابونه هم یافت می شود. علاوع بر آن می توان منبع حیوانی آن را بافت های برخی از پستانداران دانست.

نکته ای که بسیار اهمیت دارد این است که از گیاه کامفری نمی توان به طور مستقیم و طبیعی استفاده کرد. چرا که این گیاه سمی بوده و می تواند به پوست آسیب های شدیدی وارد کند. عصاره این گیاهی سمی اما کاملا تصفیه شده فاقد هرگونه ترکیبات سمی است. از این عصاره محصولاتی همچون کرم های چین و چروک، سرم ها، لوسیون ها، ترکیبات شستشوی بدن و شامپو ها تولید می شود. اما سوال پیش می آید که چرا از آلانتوئین استفاده می شود؟ به نظر شما این ترکیب گیاهی چه فواید و مزیت هایی برای پوست و مو دارد؟

فواید استفاده از آلانتوئین را می دانید؟

شاید بار ها و بار ها و در محصولات مختلفی نام آلانتوئین را بر روی ترکیبات آن ها مشاهده کرده اید و هربار بی تفاوت از کنار آن گذشته باشید. باید بدانید که برای داشتن پوستی سالم و زیبا تر، نیاز است که با ترکیبات محصولات مختلف بیشتر آشنا شوید. در این صورت می توانید انتخاب بهتری داشته و تخصصی تر از پوستتان مراقبت کنید. یکی از این ترکیبات همانطور که گفته شد، آلانتوئین است. از مهم ترین مزیت هایی که این عصاره طبیعی برای پوست دارد، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مرطوب کننده پوست

آلانتوئین باعث می شود تا سلول های پوست شما، مخصوصا در افراد دارای پوست خشک، آب بیشتری را در خود نگه دارد. این امر باعث می شود تا خشک شدن و تحریک پذیری پوست جلوگیری شده و پوست نرم و لطیف شود.

تسکین دهنده پوست

این عصاره گیاهی باعث آرامش پوست شما می شود. همچنین از پوست در برابر عوامل استرس زا و تحریک کننده محافظت می کند.

تسریع بهبود پوست

یکی از کاربرد ها و مزیت های آلانتوئین، کمک به بهبود سریع تر بافت و سلول های آسیب دیده پوست می باشد. علاوه بر آن، با تحریک فیبروبلاست ها، باعث کلاژن سازی شده و سلول های جدید را جایگزین سلول های آسیب دیده می کند.

لایه بردار

آلنتوئین خاصیت کراتولیتیک دارد. به این صورت که باعث لایه برداری و از بین رفتن سلول های مرده پوست می شود. لایه برداری باعث روشن تر شدن پوست می شود.

آبرسان

یکی از مهم ترین ویژگی های آلنتوئین، خاصیت آبرسانی آن است. به طوری که با افزایش ظرفیت نگهداری آب در سلول ها، باعث شاداب و جوان شدن پوست می شود.

جوان کننده پوست

شاید بتوان گفت آلنتوئین یک ماده ضد پیری است! این عصاره گیاهی باعث می شود چین و چروک ها و خطوط ضعیفی که بر روی پوست ایجاد شده است، از بین رفته و پوست دچار پیری نشود. همچنین با تحریک کلاژن سازی پوست، به تولید سلول و ترمیم طبیعی پوست کمک می کند.

آلنتوئین

در چه محصولاتی آلنتوئین وجود دارد؟

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد، از آلانتوئین در تولید محصولاتی همچون کرم های چین و چروک، سرم ها، لوسیون ها، شامپو ها و … استفاده می شود. در ادامه به بررسی چند محصول دارای آلنتوئین می پردازیم.

ژل شستشوی روشن کننده و ضد لک درماتیپیک

● روشن و شفاف کننده پوست

لایه بردار

ضد لک

● ضد التهاب و تسکین دهنده پوست

کرم آبرسان مونالیا

● قدرت آبرسانی بالا

● روشن کننده پوست

● درمان چین و چروک

● احیا پوست

● جوان کننده

کرم لایه بردار الی ژن

● رفع جای جوش و آکنه

● لایه برداری و پاکسازی منافذ پوست

● از بین بردن پوست های مرده

● روشن و شفاف کننده پوست

شامپو ضد شوره بانوان درماتو پویتین

● آبرسان به پوست و موی سر

● حاوی لایه برداری طبیعی

● رفع سوزش و خارش

● جلوگیری از پوسته شدن کف سر

آلنتوئین

سوالات متداول کاربران

آیا آلنتوئین خطرناک است؟

به طور کلی آلنتوئین خطری برای پوست و مو نداشته و عوارض جانبی ای ندارد. اما در افرادی می تواند باعث بروز حساسیت های موضعی شود. ازجمله خارش و سوزش پوست، سرخی پوست و جوش که می توان با مراجعه به پزشک از بروز آن جلوگیری کرد.

آیا می توان به شکل مستقیم از آلنتوئین استفاده کرد؟

به هیچ وجه! همانطور که در متن به آن اشاره شد، گیاه کامفری که حاوی این عصاره است، سمی بوده و خطرناک است. حتما با توجه به نیاز خود، از محصولات دارای این ترکیب استفاده کنید.

خواص آلنتوئین برای مو چیست؟

شامپو های دارای آلانتوئین از پوسته پوسته شدن کف سر جلوگیری کرده و یک محصول عالی برای درمان شوره سر به شمار می آیند. همچنین با خاصیت نرم کنندگی و آبرسانی ای که دارند، باعث می شود تا سلامت و زیبایی مو های شما افزایش یابد.

کلام آخر

یکی از ترکیبات مهم در محصولات آرایشی و بهداشتی که کاربرد وسیعی هم دارد، آلانتوئین است. همانطور که مشاهده کردید، ما در این به بررسی دقیق این عصاره طبیعی استخراج شده از گیاه کامفری پرداختیم و با ویژگی های آن آشنا شدیم. ویژگی هایی همچنون خاصیت نرم کنندگی، آبرسانی، لایه برداری و … که به داشتن پوستی شفاف و جوان کمک فراوانی می کند. حال که این ترکیب بی نظیر را بیشتر شناختید، وقت آن رسیده که با آگاهی بیشتر دست به انتخاب محصولات آرایشی و بهداشتی مورد نیاز خود بزنید.

5/5 - (3 امتیاز)