درمان جوش چرکی در 5 دقیقه
در این مطلب قصد داریم به درمان جوش چرکی در 5 دقیقه بپردازیم. اما پیش از آن ابتدا بهتر است با جوش های چرکی بیشتر آشنا شویم. جوش های چرکی را می توان یکی از کابوس های خانم ها و آقایان به شمار آورد. حتما تا به حال شما نیز با جوش های چرکی رو به رو شده اید. این دسته از جوش ها را می توان دردناک ترین مدل جوش به شمار آورد.
جوش های چرکی در مقایسه با دیگر انواع جوش ها، شدید تر هستند. جوش های سرسیاه یا سرسفید را می توان با انجام مراحلی ساده به راحتی درمان کرد. اما برای درمان جوش چرکی باید مراحل گسترده تری را پشت سر بگذارید. در این مطلب در خصوص درمان جوش سرسیاه بخوانید. اگر شما نیز مانند بسیاری دیگر از افراد به دنبال روش هایی برای درمان جوش های خود هستید، ما به شما پیشنهاد می کنیم این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید.
هیچ کسی را نمی توان پیدا کرد که از ظاهر نازیبای جوش های خود راضی باشید. به همین منظور، بنابر تقاضای بسیاری شما از عزیزان تصمیم گرفته ایم تا امروز به سریع ترین روش هایی بپردازیم که در درمان جوش های صورت موثر هستند. اما پیش از پرداختن به درمان جوش چرکی، تصور میکنید علت پدید آمدن جوش های چرکی چیست؟
علل پدید آمدن جوش چرکی
به صورت کلی، تمامی انواع متفاوت جوش ها به دلایل یکسانی پدید می آیند. اما سوالی که برای شما نیز ممکن است پیش آمده باشد این است که، چه چیزی باعث شده تا برخی از جوش ها را سرسفید و برخی را نیز چرکی نامید؟
گاهی اوقات تجمع سلول های مرده پوست در منافذ پوستی می تواند موجب پدید آمدن جوش های چرکی شود. همچنین علاوه بر سلول های مرده، تجمع چربی در منافذ پوست یا فولیکول مو نیز بی تاثیر نمی باشد. بنابراین چنانچه قصد دارید از پدید آمدن جوش چرکی بر روی صورت خود جلوگیری نمایید، باید به دنبال روش هایی باشید که از تجمع سلول های مرده و چربی در منافذ پوست شما جلوگیری نمایند.
اما یکی دیگر از عواملی که در درمان جوش چرکی و علل پدید آمدن آن تاثیر گذار است، فعالیت باکتری ها است. خوب است بدانید که بر روی پوست صورت همواره باکتری های بی شماری وجود دارد. این باکتری ها در شرایطی می توانند یکی از دلایل ایجاد جوش های چرکی شوند. هنگامی که افراد اقدام به تخلیه جوش های خود می کنند، باکتری های مولد رشد جوش، شروع به رشد و تکثیر شدن می کنند. همین مسئله موجب می شود تا تعداد جوش های صورت یا بدن شما رو به افزایش رود. بنابراین چنانچه به دنبال درمان جوش چرکی هستید، هرگز اقدام به تخلیه جوش های خود نکنید. اجازه دهید این روند با سرعت طبیعی خود طی شود.
جوش های چرکی را چگونه تشخیص دهیم؟
جوش های چرکی در ابتدا ممکن است دارای ظاهری یکسان با دیگر انواع جوش ها داشته باشند. اما با پیش رفت این دسته از جوش ها می توان تفاوت هایی را مشاهده کرد. به عنوان مثال، جوش های چرکی در مقایسه با جوش های سرسیاه دارای التهابات بیشتری هستند. می توان در اطراف آنها قرمزی هایی را بر روی پوست مشاهده کرد.
یکی دیگر از تفاوت های فاحشی که می توان به آن اشاره کرد، وجود تورم و درد است. معمولا پوست اطراف نواحی جوش ها دارای تورم و قرمزی بسیاری است. به گونه ای که با نگاه کردن به آن می توانید تورم را مشاهده نمایید. لمس این نواحی با درد بسیاری همراه است. حتما شما نیز تا به حال با جوش هایی رو به رو بوده اید که در صورت لمس پوست اطراف آن ها، درد بسیاری تحمل کرده باشید.
جوش های چرکی در ابتدا همچون ضایعه هایی هستند که قرمز و بزرگ هستند. با طی کردن روند رشد جوش ها، به مرور زمان می توان سفیدی هایی را بر روی نوک جوش ها مشاهده کرد. خوب است بدانید که جوش های چرکی نه تنها بر روی صورت، بلکه بر روی ران، شانه، بازو و قفسه سینه نیز می توانند پدید آیند. به منظور جلوگیری از ظهور جوش های چرکی بر روی بدن خود بهتر است از بهترین راه های درمان جوش چرکی کمک بگیرد.
بهترین روش برای درمان جوش چرکی
روش های متعددی را می توان برای درمان جوش چرکی معرفی کرد. معمولا التهاب و تورم جوش ها یکی از مهم ترین مواردی هستند که باعث شده تا افراد به دنبال درمان جوش چرکی باشند. برخی از متداول ترین روش ها عبارتند از:
1.قالب یخ
بهترین راه برای از بین بردن درد و تورم جوش های چرکی استفاده از یخ است. تنها کافی است تا قالب کوچکی از یخ را در حوله ای قرار داده و آن را چند ثانیه بر روی ناحیه مورد نظر قرار دهید.
حوله را بردارید و پس از گذشت مدت زمانی مجددا این روش را تکرار نمایید. بهتر است از برخورد مستقیم یخ با پوست خود جلوگیری کنید. یخ تاثیر بسیار مهمی در کاهش قرمزی و تورم جوش ها دارد.
2.استفاده از روبالشتی های تمیز
استفاده از روبالشتی های کثیف می توانند یکی از مهم ترین دلایل در ایجاد جوش های چرکی به شمار روند. روبالشتی ها ساعات بسیار طولانی را با پوست صورت و موها در ارتباط هستند. موها و پوست صورت در طی شبانه روز به صورت مداوم با آلودگی های بسیاری در تماس هستند. تماس مستقیم این روبالشتی ها با پوست صورت، موجب پدید آمدن جوش های چرکی می شوند. بنابراین ما به شما پیشنهاد می دهیم نسبت به تمیز بودن رو بالشتی های خود حساسیت بسیاری را به خرج دهید.
3.استفاده از مواد غذایی
استفاده از مواد غذایی که در مواد تشکیل دهنده آن ها ترکیباتی وجود دارد که موجب نوسانات هورمونی می شود، یکی دیگر از موارد موثر در پدید آمدن جوش های چرکی است. برخی از این دسته از مواد غذایی شامل شکلات ها، کافئین ها و… می باشند.
همچنین مصرف برخی از داروهایی که باعث تغییر یا نوسانات هورمونی می شوند نیز بی تاثیر نمی باشد. بنابراین به منظور کنترل و درمان جوش چرکی بهتر است رژیم غذایی خود را کنترل نمایید.
4.صورت تمیز
شستشو و حساس بودن نسبت به تمیزی پوست صورت را نیز نباید فراموش کنید. بسیاری از خانم ها یا آقایان پیش از خواب صورت خود را با شوینده های مرغوب نمی شویند. اگر شما نیز جز این دسته از افراد می باشید باید بدانید که استراحت با صورت آلوده یکی از موارد بسیار مهم در ایجاد جوش های چرکی صورت شما به شمار می رود. برای درمان جوش های چرکی خود، بهتر است همواره از تمیز بودن صورت خود اطمینان حاصل فرمایید.
بهترین محصولات ضد جوش برای درمان جوش چرکی
برخی از مصرف کنندگان در طی مشاوره های خود با مشاورین ما در آیمادورا، معمولا به دنبال سریعترین روش برای درمان جوش چرکی می باشند. ما به این دسته از عزیزان، در کنار رعایت موارد بهداشتی که در بالا ذکر کردیم، پیشنهاد می کنیم از کرم ضد جوش نیز استفاده نمایند. امروزه کمپانی های بسیاری اقدام به تولید کرم ها، پماد ها، اسپری و سرم های ضد جوش کرده اند.
همین مسئله موجب شده تا خریداران در هنگام خرید، به دنبال با کیفیت ترین محصولات باشند. نکته قابل توجه این است که اسپری های ضد جوش نیز درست همانند کرم های ضد جوش عملکرد بسیار خوبی دارند. اما یکی از ویژگی های بسیار جذاب اسپری های ضد جوش، استفاده از آن ها در نقاط غیر قابل دسترس بدن است. معمولا پماد یا کرم ها را نمی توان در نواحی همچون کمر ماساژ داد. همچنین با استفاده از آن ها این امکان نیز وجود دارد که مقداری از این محصول با لباس های شما تماس پیدا کند.
اما اسپری های ضد جوش این مشکلات را به خوبی حل کرده اند. ضد جوش ها یکی راه حل های بسیار سریعی به شمار می روند که تنها کافی است تا آن ها را بر روی جوش های خود قرار دهید. این محصولات تنها با چند مرتبه استفاده، موجب خشک شدن جوش های شما خواهند شد. پس از آن روند درمان و لایه برداری جوش ها به سرعت طی خواهند شد.
سخن پایانی
تلاش کردیم تا در این مطلب شما عزیزان را با علل پدید آمدن جوش صورت آشنا کنیم. باید توجه داشته باشید که عوامل یکسانی موجب پدید آمدن جوش های سر سیاه، سر سفید و چرکی بدن می شوند. از جمله مهمترین آنها، مرتبط با موارد بهداشتی بدن هستند. بنابراین به منظور درمان جوش چرکی، به شما پیشنهاد می کنیم به موارد بهداشتی بیش از هر چیز دیگری اهمیت دهید. چنانچه در خصوص خرید بهترین ضد جوش به راهنمایی نیاز دارید، با ما از طریق مشاوره رایگان آیمادورا ارتباط برقرار نمایید.